. När det mexikanska köket är som godast. detta måste ni bara testlaga. Så gott. Finns massor av olika varianter av carnitas, men grunden är fläskkött och mexikanska kryddor
1. Lägg svampen i blöt. 2. Koka upp 8 dl buljong och låt den puttra i en kastrull bredvid risotton. Buljongen måste vara varm, annars avstannar tillagningen av riset
Ja, det har grillats ikväll igen och av någon anledning så blir det inte att jag gör någon "vanlig" sås till grillad mat utan det blir för det mesta någon slags dippsås
Toast Skagen med löjrom. . Majonnäs. Lägg äggulorna i en bunke och tillsätt vinäger och senap. Vispa ihop och tillsätt oljan, först droppvis och sedan i en fin stråle, under kraftig vispning
Gorgonzolasås med kyckling. 8 mars 2015 @ 10. 11. Denna gorgonzolasås är väldigt god. Man reglerar smaken själv genom hur mycke gorgonzola man tillsätter
Idag kommer ett ypperligt vegetariskt lunch- eller middagstips. Svamprisotto. Hej hej. Lördag lunch. Ja, ok, kanske snarare efteriddag, snart i alla fall
1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina räkorna. 2. Risotto. Skala och finhacka lök och skölj och skiva svampen. 3. Koka upp buljongen (1 liter vatten + 3 msk buljong) och håll den varm på låg värme