Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ingredienser Portioner. 4 Potatis 900 g fast potatis 250 g grön sparris Sås 1 gul lök 1 tsk olja 2 dl vatten 2 dl crème fraiche (pepparrot/havssalt/citron) 1 tärning fiskbuljong 1 citron Torsk 600 g torskfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Att göra Dumplings är både roligt och så fantastiskt gott, det finns en hel uppsjö med videos på youtube om hur man viker ihop dom och vi tränar och lär oss för fullt, till den här omgången tycker vi själva att dom blev ganska snygga men framför allt supergoda
Mich har fyllt på kokboksamlingen med en reafyndbok av Leif Mannerström. Mich är verkligen duktig på att bläddra i kokböcker och att använda recept ur dem