Ingredienser Portioner: 4 Potatis 900 g fast potatis 250 g grön sparris Sås 1 gul lök 1 tsk olja 2 dl vatten 2 dl crème fraiche (pepparrot/havssalt/citron) 1 tärning fiskbuljong 1 citron Torsk 600 g torskfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa med dillvippor. Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta
4 600 torskfilé 900 g fast potatis salt och peppar 150 g sockerärter 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1 fiskbuljongtärning 1 citron 1/2 msk maizena majsstärkelse 1 kruka dragon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag gjorde det också lätt för mig och tog en påse färdiga tärningar av lax ochtorsk, men naturligtvis kan du ta annan fisk och tärna själv om du föredrar det
Pressa en halv citron över och krydda med citronpeppar. Häll ut påsen med rotfrukter (funkar fint om de är frusna fortfarande) i botten på en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.