Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilken överraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Så jag googlade lite olika fiskgryte recept och slängde ihop mitt eget, det blev en väldigt lyckad kombination måste jag säga som jag definitivt gör fler gånger
♥ Ca 280-300 gram valfri vit fisk. Salta/peppra, lägg,på citronskivorna och häll på lite vatten + buljongen, låt puttra under lock tills fisken faller sönder - brukar ta ungefär 30 min. -) Ca 280-300 gram valfri vit fisk. Salta/peppra, lägg,på citronskivorna och häll på lite vatten + buljongen, låt puttra under lock tills fisken faller sönder - brukar ta ungefär 30 min