lördagar

lördagar

  • 8 Recept
Den perfekta fläskfilén på buffén

Den perfekta fläskfilén på buffén

Fläskfilé är något som vi äter i parti och minut i Sverige. Rätt tillagad och en fin råvara, är fläskfilén hur god som helst
Örtmarinerad fläskfilé

Örtmarinerad fläskfilé

Det här är ett recept som har hängt med i snart 13 år. Perfekt bjudmat när man är många. Obs. serveras kall
Dubbelmarinerad fläskfilé med matvetesallad

Dubbelmarinerad fläskfilé med matvetesallad

Det jag tycker är svårast att få till med matlagning är temperatur. Trixandet och planerandet att få klart alla moment samtidigt för att kunna servera en välsmakande och rykande het måltid till sina gäster är ingen barnlek
Rosmarinmarinerad fläskfilé

Rosmarinmarinerad fläskfilé

Sätt ugnen på 125°C. Putsa filéerna fria från hinnor och bryn dem runt om i Milda i en stekpanna. Lägg sedan över köttet i ugnssäkra formar