Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
God morgon,. Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små. Jag har tidigare varit så lat och köpt Uncle Ben's färdiga sweet and sour men det kommer jag aldrig göra igen för det här receptet är verkligen busenkelt och så gott
Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbi i en rasande fart. Vi har varit ute i naturen hela helgenb men även hunnit med ett besök på Gekås där vi förberett oss för vintern med pulkor och snöskyfflar
Hallå där. Det var ett tag sedan jag la upp nått på bloggen. Men idag lagade vi ett recept från tidningen Elle mat & vin som jag bara måste dela med mig
Detta äter vi max 2-3 gånger om året men herregud vad gott det är. Frasiga smördegspaket fyllda med kyckling och ädelost tillsammans med en krämig potatisgratäng och mustig cognacsås