En paj är helt perfekt att slänga ihop när man vill göra av med lite “kylskåpsrens”. Så här i skördetider tycker jag det är riktigt härligt att fylla pajskalet med färska tomater, örter och en god lagrad ost som sätter smak
Pajen. Pajdeg. Jättegod vegetarisk paj1paj ca 4 persPajdeg. 1 fin hackad rödlök1 msk fryst persilja (½ dl färsk persilja)Salt o pepparBlanda allt o slå över pajskalet, in i 30 min i ugnen, låt svalna i 10 min. 1 msk Olivolja1 msk Vinäger1 tsk SenapSalladskrydda 1 paj ca 4 pers
Den här pajen är alltså inte ett skämt, utan i allra högsta grad på riktigt. I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
) Nog ordat om mathållning, maggar och etiketter, över till huvudrollsinnehavaren av dagens köksinläggning som alltså är den ack så berömda Västerbottenpajen