Du kan naturligtvis ersätta tonfisken med t ex kyckling/räkor/stekt köttfärs om du vill. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 1 ägg, 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver med en sked. 2 tsk bakpulver med en sked
Klä formen med degen och nagga botten med gaffel. Toppa med riven ost. Servera med en sallad. Smöra en ugnssäker pajform (24 centimeter i diameter) med 1 matsked smör. 1Dela purjon längs med och skölj den noga
Jag har tidigare gjort matsmulpaj med bacon och broccoli, och det var ju förbaskat gott. Nu blev det äntligen dags för matsmulpaj igen, denna gång med tonfisk, dill, purjolök och paprika
Servera med sallad. Blanda smör, mjöl och vatten i en matberedare - tryck ut i pajform, nagga i botten, sätt smala remsor med aluminiumfolie längs insidan på kanten (så den håller formen lättare vid gräddningen) och ställ kallt i kylskåp ca 10 min
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Servera med ris, pasta eller potatis och en krispig sallad gjord på isbergssallad, gurka och majs. Skär skinkan i skivor, tunna eller tjocka efter eget tycke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.