Tryck ut den i en pajform och ställ in i kylen i 30 minuter. Förgrädda sedan i 10 minuter i 200 grader. Grädda i 20-25 minuter tills pajen fått fin färg
Osten gör att rätten blir lite matigare men tillför också extra fett och salt, vilket jag tycker känns lite onödigt, så nästa gång jag gör den så kanske jag utesluter halloumin för att göra det hela lite nyttigare
Ställ dem i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter, beroende på hur tjock filén är. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
riven ost - Minst - Till gratinering. När den har fått vila minst en timme - så toppa med önskad. Låt sjuda minst 3 min. Kör i 200 graders ugn i 25 min. Gratinera i 200 graders ugn - ca 25 min. Låt vila 15 min - servera 1 kg nötfärs
Koka skalen en halv minut och släng av med vattnet. Sen grillades den indirekt, alltså inte direkt över glöden och med lock, i ca 12 minuter. lägger man den över glöden i ca 5 minuter, så får den både yta och färg. Koka ihop creme fraiche, vatten och fiskbuljong ca 5 minuter
Finhacka lök, pressa vitlök, skala potatisen och dela li lite mindre bitar, strimla fänkålen men spar lite fint till garnering, fräs allt i olivolja i en stor kastrull
Livet snurrar på i ett fasligt tempo vilket ger mindre tid. Bryn i olja ca 2 minuter på varje sida. gratinera ca 15 minuter, eller tills moset fått fin färg och är genomvarmt. 10 minuter