Foccacia med rosmarin, fetaost och körsbärstomater Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Fyllning 1 odefinierad olivolja 1 odefinierad flingsalt 1 odefinierad körsbärstomater 1 st fetaost , tärnad 1 odefinierad rosmarin Grundrecept för degen 25 gram jäst , 1/2 paket färsk jäst 3 dl vatten , fingervarmt 0,5 dl olivolja 1 msk flingsalt 1,5 msk honung 7,5 dl vetemjöl Köp receptet www.tasteline.com
Medisterkaker från Norge Medisterfärs går att få tag i mot matbutiker nära norska gränsen. Annars får man mala det flera gånger tills den blir simmig Matklubben.nu
Parmesankex Vad ska vi ha för tilltugg till champagnen. Ja det är ju det ständiga dilemmat på nyårsafton - eller nån annan gång när man har har fest och vill bjuda på något festligt Ingen rotmos
Västerbottenpaj med rom och räkor Pajdeg2,5 dl vetemjöl 0,5 dl grahamsmjöl 125 g smör 2 msk vatten, kallt. Fyllning1 gul lök 300 g västerbottensost, riven 3 ägg 2 dl vispgrädde 2 msk dill, hackad smör, till stekning salt peppar www.koket.se
Kålpudding - Jessica Frejs recept Koka upp riset i 4 dl vatten och 1 krm salt. Sänk sedan till lägsta värmen och låt stå och svälla i 40 minuter www.koket.se
Kycklingpaj med champinjoner 3 dl vetemjöl. 100 g smör eller margarin. 5 msk vatten. 0,5 tsk salt. Fyllning. 300 gram kycklingkött, kokt eller grillat receptfavoriter.se
Pitabröd med tillbehör Smula jästen i en bunke. Lös den i det ljumma vattnet. Tillsätt salt och det mesta av mjölet. Arbeta samman till en deg Matklubben.nu