Det här mina vänner var en riktigt fullpoängare där smakerna från det rökta sidfläsket verkligen gick hand i hand i solens nedgång tillsammans med sötman från honungen och lite sting från ingefäran
Jag var sugen på att prova vildsvinsskinka i år istället för vanlig julskinka. Jag gjorde i princip på samma sätt som när jag gör min vanliga julskinka
om ni har svårt att komma på vad ni ska laga för mat ikväll så har jag världens bästa tips. Helstekt vildsvinskarré m/rotgrönsaksgratängKarré ca 1 kgFärsk salviaFärsk rosmarinOlivoljaSalt & peppar1 halv rotselleri3 svartrötter3 palsternackor2 klyftor vitlökBadda in köttet med kryddor och olja
Ibland känns det som att kylen ekar tomt. Men äta ska men ju ändå och då brukar det bli en riktig "tager-vad-man-haver-mat", alltså ett hopkok på vad man hittar i kylen
Fick till en riktigt härlig pastasås i lördags. Hade en påse med kantareller kvar i frysen ifrån höstens skörd och med lite philadelphiaost och creme fraiche så blev det jättegott
Foto. Louise Johansson/Taste by Louise. En gammal klassiker från 80- talet. Är det en rätt från 80-talet som jag verkligen diggar så är det avokado fylld med skagenröra
Igår kväll testade jag ett nytt recept på köttfärslimpa med mozzarella och bacon som fyllning. Och även om jag gjorde exakt efter detta recept så går det ypperligt att göra den här köttfärslimpan till en perfekt lchf måltid
Gjorde en superenkel pastagratäng med köttfärs häromdagen. En bra vardagsmiddag som passar perfekt att förbereda och bara ta fram och gratinera när man ska äta
Köttfärs är nog det vi äter mest till middag här hemma, oftast har vi hela frysen full. Antagligen beror det på att det går att göra så otroligt mycket olika rätter med just köttfärs, bland annat köttfärssåser av olika slag, gratänger, biffar, köttbullar, soppa