Högrevsgryta med syrad grädde och sambal Bryn lök och paprika i hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret Matklubben.nu
Gratinerad löksoppa Lägg den i en gryta tillsammans med smör, timjan, lagerblad och låt den svettas. Slå över vatten, vitt vin och Bong Touch of Taste Oxfond med Rödvin Touchoftaste
Ossobuco Primi består oftast av pasta eller risotto, medan secondi oftast är en köttbit av något slag vilken serveras med contorni vilket oftast är grönsaker Citroncest -
Wallenbergare med potatispuré Smaka av med epice riche, salt och peppar. Servera med potatispuré, smörslungade ärter och morötter, smält smör och rårörda lingon Mat 365
Salvia och rosmarindoftande lamm i grädde och vitt vin Lägg ner köttet i en gryta med lock och tillsätt alla övriga ingredienser inklusive gräddblandningen Nam Nam
Dillkött på kyckling Koka upp vatten med kycklingfonden. Smaka av med ättiksprit, socker, salt och peppar. Servera med kokt potatis och kokta ärtor och sallad Matklubben.nu
Dillkött à la Per Morberg Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Smaka av med dillreduktionen och eventuellt med mer salt och peppar Matklubben.nu
Skånsk kalops Lägg över köttbitarna i en gryta tillsammans med benen och löken. När matfettet tystnat och blivit brynt - lägg i köttbitarnaMilda.se
KALOPS tillsätt vinäger o tomatpuré o låt koka in tillsätt sedan vin soja fond o vatten låt sjuda medanköttet brons mariak-32
Ugnsbakad, krispig fläsklägg med rotmos Mortla ihop alla kryddorna och späd med olja tills du har en god kryddblandning – det behövs inget salt eftersom köttet är saltat GODATANKAR.COM
Coeur de Filet Provençale Bryn under tiden köttet i en stekpanna. Smörj ett stort ugnssäkert fat med hälften av smöret. Bred ut det över köttetinvinitum.com
Dillkött à la Per Morberg Skölj av köttet och fyll på med nytt vatten. Smaka av med dillreduktionen (ta lite i taget till önskad smak) och eventuellt med mer salt och peppar Therése mat & bak
Falsk fläskfilé Stek köttet i en stekpanna och lägg sedan i en ugnssäker form. Red av såsenmed maizena om du vill ha den tjockare i konsistensen Therése mat & bak