Snart är det lördag och därmed även dags för lördagsgodis. Här hemma är kexchoklad en favorit ( i alla fall för Alvin) så ville jag prova att göra en glutenfri variant så att även Adam kunde äta den
Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Alldeles strax ska jag gå ner i förrådet och hämta upp julkartongerna och sen börja pynta här hemma med julmusik i högtalarna och sen blir det nog en och annan julgodispaus
Vad sägs om detta som påskgodis. Här kommer ett recept som får alla lakritsälskare att jubla. Till och med jag som inte är speciellt förtjust i lakrits, tycker att nedanstående recept blev en riktig höjdare
Chokladbräck. Du behöver. 100 g mörk choklad. Cashewnötter. Gojibär. Kakaonibs. Flingsalt. 1. Smält chokladen och bred sedan ut det på ett bakplåtspapper
Jag gör ofta den här typen av godis samtidigt som jag gör praliner. Det är enklare att gjuta pralinskal om man arbetar med choklad i överflöd, och då passar det bra att göra godissorter som inte kräver så exakta mått av chokladresterna
Oskar har varit hemma hos mig sedan i torsdags morse och åker inte förrän på fredag igen. När vi varit ifrån varandra så mycket känns det extra lyxigt att få ha honom hemma