Ingredienser 4 port 400 g lammfärs (går bra med nötfärs) 1 gul lök smör 2 tsk garam masala 1 tsk salt 400 g krossade tomater 2 dl crème fraiche paprika&chili 1 dl russin 1 dl torrostade jordnötter Till servering
God middag. Så rackarns sömnig i dag att jag inte vet vad. Inte trött och utsjasad, utan SÖMNIG. Orkar inte gå till gymmet men satte precis på mig kläderna så det inte finns någon återvändo
Innan jag åkte gjorde jag en uppskattad tonfiskgratäng som jag tänkte dela med mig av. Vill man ha lite mer krydda i så kan man addera till lite sambal oelek eller annan het chilisås, jag tycker det är gott med Sriracha i
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Så himla god. Det är den perfekta rätten att bjuda på om man ska bjuda många på middag, dubbla mängden på allt så har du en stor plåt att servera
Godmorgon. Här kommer ett supergott och fräscht recept som jag hittat hos duktiga Smaskelismaskens. Strimlad kyckling i en god sås och fräscha grönsaker som du rullar i orientaliskt vetebröd ( finns på Willys)
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Gourmetmorsan hade häromdagen lagat Burritos och det blev vår middag i kväll. Jag hade förberett dem redan i går, så det var vara att värma när jag kom hem i dag
Den här rätten är lätt och snabblagad och framför allt väldigt god. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost