köttfärs,. Pannbiff med pepparsås. Pannbiff, en riktig husmansklassiker. Jag lagar ofta och gärna pannbiff då det är en rätt som går att variera i det oändliga genom att servera med olika tillbehör var gång
Ta upp köttskivorna och håll dem varma. Ta upp köttskivorna och håll dem varma. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan
Låt köttet marinera i minst 2 timmar men gärna längre, 6-8 timmar eller under natten. Jag har redan sett att några har plockat fram grillen och det jag inte varit sämre
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Lägg i en ugnsfast form och tillsätt olja samt salt och peppar efter smak
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge