Pannacotta är nånting nytt hos mig och första gången ja åt de var inte så länge sen men nu när man vet hur gott de är så släpper jag inte den här desserten
kanske lite barnvänligare också, gör du det rosa pannacottalagret av stark saft, fruktjuice,. Viktigt att lagren av pannacotta skall synas fint genom glaset
En pannacotta i tre smaker. Man behöver inte avansera som jag gjort genom att låta pannacottan stelna på snedden, men jag tänkte att man kan göra den lite mer speciell nu när det är nyår
Geisha är en favorit choklad och passar hur bra som helst i pannacotta. 5 dl grädde 3 gelatinblad 3 msk muskovadosocker 200 g geisha choklad Lägg gelatinbladen i kallt vatten en stund
. Detta är något för den riktiga lakritsälskaren. 5 dl grädde. 1/2 dl socker. 1/2 tsk äkta vaniljpulver. 2 tsk lakritspulver (finns i specialbutiker alt
Den här pannacottan är gjort på vit choklad, det blir SÅ himla gott. Pannacottan är serverade i chokladskålar men går förstås bra att hälla upp i vilken skål som helst
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacotta med daimkrisp på. Den här pannacottan var väldigt mjuk och len i konsistensen som mötte de krispiga daimbitarna
Servera jordgubbarna och passionsfrukten till pannacottan och garnera med citronmeliss. Häll upp pannacottan i 4 portionsglas och låt stå kallt i 3 timmar
Pannacotta är en av de lättaste och godaste efterrätterna att bjuda på. Pannacotta kommer från norra Italien och betyder kokt grädde och grundsmaken är
Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara