Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
Så var det måndag igen. Eller är det torsdag. Imorgon är det fredag. Det är huvudsaken. Svärmor bjöd på en väldigt god röra till det grillade på Valborgs
Dressing. 1 lime, saften 2 tsk sesamolja 2 tsk ljus soja 1 vitlöksklyfta 1 chilifrukt (medelstark). Gör en dressing på limesaft, sesamolja, sojasås, pressad vitlök och en bit av den finhackade urkärnade chilifrukten
1. Lägg lätt tinad citronsorbet i en mixer. Tillsätt grovhackad mynta och 2 dl mousserande vin. 2. Kör hastigt till en smoothie, häll upp i höga glas, toppa med lite mer vin och myntablad
Granola Musli. Nu för tiden kan det vara svårt att hitta den perfekta muslin. Därför så brukar jag göra min helt egen, för då kan man verkligen göra den precis som man vill
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg