Baka

Baka

Smördegsinbakad dumle

Smördegsinbakad dumle

1 förp smördeg [ca 250 g] 30 dumlekolor 1 ägg, att pensla med florsocker, att pudra över glass, till servering (frivilligt)
Paj med blåbär & mascarpone

Paj med blåbär & mascarpone

Baka i 10 minuter, ta sedan bort vikterna och baka i ytterligare 10 minuter eller tills färgen är gyllene
Post navigation

Post navigation

INGREDIENSER Tårtbotten 280 g socker (3 dl) 4 ägg 2 tsk vaniljpasta 60 gram smör 2 dl mjölk 240 g vetemjöl (4 dl) 2 tsk bakpulver Jordgubbskompott 300 g frusna eller färska jordgubbar 150 g syltsocker (1,5 dl) Jordgubbsmousse 1 gelatinblad 250 g marscarponeost 3 dl vispgrädde 60 g florsocker (1 dl) Hälften av jordgubbskompotten Italiensk maräng