Baka

Baka

Hasselnötstoppar

Hasselnötstoppar

Hasselnötstoppar är en perfekt kaka att bjuda på om man inte tål gluten eftersom den inte innehåller något vetemjöl
Dorotea Malmegårds macarons

Dorotea Malmegårds macarons

150 g florsocker [2,5 dl] 150 g mandelmjöl [3 dl] 55 g äggvita [2 st] vattenlöslig färg (valfri eller ingen alls) 150 g strösocker (
Macarons med hallonmousseline

Macarons med hallonmousseline

Hallonmousseline80 g frysta hallon 0,5 citron, bara saften 45 g strösocker [0,5 dl] 1 ägg 1 äggula 50 g osaltat smör 100 g osaltat smör, rumstempererat
Cheesecake med citron och lime

Cheesecake med citron och lime

Botten70 g osaltat smör 150 g kex ((vaniljkex)). 1Fyllning4 gelatinblad 2 dl vispgrädde 1 citron 1 limefrukt 60 g florsocker 500 g Philadelphia Original, rumstempererad 3 msk florsocker 1 äggvita minimarshmallows, till garnering
Morotskaksgrottor

Morotskaksgrottor

250 g smör, rumstempererat (normalsaltat) 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1-2 morötter, skalade och finrivna (små) 0,5 tsk malen kanel (kan uteslutas) 1 tsk bakpulver 6-6,5 dl vetemjöl
Limepaj med jordgubbar

Limepaj med jordgubbar

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Pajdeg 150 gram smör , rumstempererat 1,25 dl Dansukker Florsocker 1 tsk Dansukker Vaniljsocker 3,5 dl vetemjöl 1 st äggula Limefyllning 4 st Äggulor 3 dl crème fraiche 1,25 dl Dansukker Florsocker 1,5 msk maizena 0,5 st lime , skal 0,75 dl limesaft , färskpressad Garnering 250 gram jordgubbar , färska 1 st lime , skalet Köp receptet