Chokladkakan blev lite som en kladdkaka medmycketchoklad i, supergod. Jag håller mig inne med min tillfrisknande dotter och funderar på vad vi ska äta för gott till fredagsmyset men även på om jag ska baka eller göra lite glass
Tycker man om stark chokladsmak tycker man om de här - enda nackdelen med kakorna är att de smular ganska mycket men det går liksom att att ha överseende med det
Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar. Vänd ner all hackad choklad. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper
Jag hoppas att allting gick bra med kakorna och att ni tycker att de är lika goda som jag, om ni gillade receptet får ni gärna dela det med era vänner eller lämna en kommentar
Väldigt svåra att misslyckas med. När chokladsuget sätter in och du bara MÅSTE ha något chokladigt, kladdigt, segt då är dessa kakor de ultimata att baka
Vill man sätta lite extra piff på kladdkakan kan man dekorera med sina favoritchokladstänger. Vill du att chokladen smälter lite så lägg på chokladenmedan kakan är lite varm
Tillsätt sirap och sist mjölet blandat med bikarbonaten och vaniljsockret. Rulla ut till 4-6 längder lika långa som plåten, lägg dem på två plåtar och platta till dem. Grädda i ca 15-18 minuter
Idag fyller jag och Ludwig på med ett nytt recept i kategorin småkakor. Efter gräddning plockar vi ut plåten och vips så har vi bakat de godaste segachokladkakor man kan tänka sig
Blev såhär fina segachokladkakor. Dock lite tråkiga så toppade med mörk choklad och rostad kokos. Uteslut eller ersätt kaffe med något annat om ni vill såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.