Fisk

  • 6 Recept

Fiskgryta

Tillsätt fisktärningarna i grytan och koka sakta, servera med mjukt bröd. Tillsätt krossade tomater och fiskbuljong, koka sakta 15-20 min. 5 dl fiskbuljong, vatten och buljongtärning. 400 gram fisktärningar
Lättlagad fisksoppa - 215 eller 335 kcal

Lättlagad fisksoppa - 215 eller 335 kcal

5 dl fiskbuljong. 150 g frysta blandade fisktärningar. Lägg ner pastan och låt koka 5 minuter, lägg ner fiskbitarna och låt sjuda 5 minuter till. 5 dl fiskbuljong. 150 g frysta blandade fisktärningar
Fisksås med dill och pasta

Fisksås med dill och pasta

Tina fisken något. Vispa samman lagalätt, idealmjöl och fiskfond i en gryta. Lägg ner fisktärningarna och låt grytan sjuda sakta, ca 5 minuter, tills fisken är kokt. 400 g fisktärningar. 1 msk fiskfond
Fiskgryta

Fiskgryta

Lägg i fisken i tärningar och sjud ett par minuter tills fisken är vit. 1 st fiskbuljongtärning. Skala och tärna potatis och morot
Krämig fisksoppa

Krämig fisksoppa

Lägg ner fisken och låt sjuda i 5 minuter. 1 st fiskbuljongtärning. 300 g fisktärningar. Ansa och strimla purjolöken