Blanda noga och fräs ytterligare någon minut, tills kycklingen är genomstekt. 1 msk jordnötsolja2 tsk sesamolja4 kycklingfiléer, strimlade2 vitlöksklyftor, pressade300 g färsk broccoli i bitar2 selleristjälkar, skivade2 röd paprikor eller morötter, tunt skivade4 msk ostronsås2 dl kycklingbuljong. Börja med att woka kycklingen i 2 min. 4 kycklingfiléer. 2 dl kycklingbuljong
Kycklingklubbor i ugn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form
Krispiga kycklingbitar. Torka av kycklingen lite med hushållspapper. Relaterade Krispiga kycklingbitar. 500 g kycklingfilé. 4 personer 500 g kycklingfilé
Strimla kycklingen. Lägg i kycklingen, blanda ordentligt och låt köttet marinera ca 30 min. Stek kycklingen i het stekpanna med olja tills den fått fin färg och är helt genomstekt 500 g Kyckling
4 st kycklingfileerna. Blanda grädde, soja och sambaloleak, häll över kycklingen och sätt in i ugnen igen i 20 minuter till. Kram // A 4 st kycklingfileer
Igår blev det kycklingspett med jordnötssås till middag, såsen blev väldigt god. Kycklingspett. Blanda allt, utom salt och peppar, till marinaden och häll ner i påsen, se till att all kyckling får marinad på sig
Dela kycklinglårfiléerna och stek dem runt om. 1500 g kycklinglårfilé. Stek tills kycklingen är genomstekt, cirka 10 minuter. 2 Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med resten av ingredienserna