En gratäng med mycket smak av svamp och örter som passar fint med en grillad köttbit och en rödvinssky, gillar man svamp så gillar man den här gratängen
Sitter och tittar ut genom fönstret medans mina elever gör en arbetsuppgift, det är en lite grå dag men ljuset är på väg tillbaka, våren är snart här med sol och värme som gör gott för både kropp och själ
Hej och god fredagsmorgon alla fina. Idag är det jobbfredag för min del, den sista jobbdagen på en och en halv vecka till och med, så just nu längtar hag lite extra till ikväll när jag slutar minsann
Recipe on my lovely chicken file made inthe oven. That this was the best chicken she had ever tasted so that’s why I thought you would appreciate the recipe
Seg halloumi i kombination med mättande linser. till servering. grönsaker (på fotot är det minimorötter och sockerärtor som är frästa i smör och vitlök och persilja)
Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka. Dela godiset i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält