Putsa fläskfilen och skär den i 2-3 cm stora skivor. 1 kg fläskfile. Rör ihop whisky, mango chutney, grillolja, vitlök, salt och peppar i en rostfri bunke
Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem. Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Kallt kött har sina fördelar som bjudmat. Går att förbereda i god tid och tål att vänta på gästerna. Fläskfilé är som jag skrivit tidigare inte någon favoritmat
Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt med marinerad fläskfilé och en grön örtsås. Köttet blev otroligt mört och saftigt och i kombination med örtsåsen blev det bara klockrent
God morgon. Jo då, efter att ha gjort uppskattningsvis en halv hemtenta och rättat en hel klass med bokrecensioner fick jag en härligt lugn kväll med middag och tv igår
Ädel sås till medaljonger. Min före detta arbetskamrat och goda Vän G kom på middag en kväll. Du kanske tänkt på att jag då och då skriver att jag ätit middag med G