Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta
Ingredienser 250 g skalade rödbetor 75 g morot 50 g rotselleri 100 g vitkål 1 rödlök ½ msk olivolja 6 dl grönsaksbuljong ½ msk balsamvinäger salt och peppar 2 msk turkisk yoghurt, ev
Det luktar så mycket räkor i lägenheten just nu, så jag tror att jag skippar att reducera buljongen. Den får stå och rinna av riktigt ordentligt innan jag degrasserar (köksspråk för att ta bort fettet) och försöker hälla upp den utan att få med bottensatsen, kanske genom ett kaffefilter har ingen nylon silduk
Squashen fortsätter växa och jag försöker ha squash i allt jag lagar. Trots att vi försöker äta så mycket squash vi kan så har vi fortfarande några squashar kvar i kylskåpet och fler på gång i landet