Glacerade revbensspjäll med örtrostade rotsaker och het paprikasås
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 kg revbensspjäll
  • salt
  • ½ dl ketchup
  • ½ dl flytande honung
  • ½ dl rapsolja
  • ½ dl balsamvinäger
  • 1 dl coca cola
  • 1 tsk paprikapulver
  • 10 droppar tabasco
  • 1 krm kanel
  • 1 krm spiskummin
  • 120 grader till
  • 50 grader
  • ca
  • 70 grader
  • 20 minuter
  • 2 portioner
  • 200 gram potatis
  • 100 gram palsternacka
  • 100 gram morot
  • 1 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.