Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispa tills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa i en stor bunke ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt olja och smör. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och tillsätt det försiktigt, växelvis med mjölken
För nån dag sedan så bakade jag chokladtårtbotten som sedan ska fyllas med något gott,men inte än utan den är i frysen tills det är dags för att fira något
Det är sällan jag bakar kakor men när Månadens Sötsak blev just småkakor kunde jag inte hålla mig. Jag testade att baka några spröda goda chokladiga kakor och jag blev himla nöjd