Måndag och återigen ny vecka. Ibland känns det verkligen som att veckorna flyger iväg. Tänkte lägga ut ett recept på en riktig vardagsfavorit för många
Nu vänner ska jag berätta för er hur man griljerar en julskinka. Det är många som har frågat oss om tips, och därför kände vi att det var läge för ett inlägg om detta
Gör så här. Skär ner jalapeño och grönsaker till chiliteriyaki i centermeterstora tärningar. Blanda tillsammans med resterande ingredienser i en tjockbottnad kastrull
Lite variation till lasagne eller köttfärssås och en perfekt rätt att förbereda då de antingen passar bra att ha färdig i kylen och ta fram en dag efter jobbet eller att du förberett den stekta köttfärsen och har i kylen och en bunke med rå skalad potatis i vatten
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det förut, men lönar sig då resultatet ger nöjda smaklökar och gäster
Skönt med en ledig dag då man inte har massa krav utan tar dagen som den kommer. Idag har jag skapat en Facebook sida för min blogg, gilla gärna den så kan du se mina inlägg direkt på facebook