Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser till smeten. Blanda även i ägget, smöret och grädden. Bröa en liten form på 12 cm i diameter med riven kokos och häll i smeten
Igår söndag gjorde jag som nästan varje helg, jag bakade ihop något jag inte provat förut. Så denna helg blev det cupcakes, och för första gången har jag nu provat på att dekorera mina cupcakes (därav att dom kanske inte är jätte proffsigt gjorda, övning ger färdighet )
Ett mellanmål som tål att ligga i väskan en hel dag och som inte tar sån plats är ofta önskvärt. Då är en enegibar/mellanmålsbar/proteinbar ett jättebra alternativ, gärna tillsammans med en frukt
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Blev så sugen på att testa dessa choklad/dadelbollar som jag såg på Victorias provkök HÄR. Jag tänkte att detta måste vara superbra till min mamma, dadlar och kokos och inte en massa socker i
I lördags fyllde jag 22. ) Mormor och morfar bjöd ut mig och familjen på restaurang Kronan i Kalmar och sedan åkte vi hem till mig och åt denna ljuvliga chokladkaka
Hemlagad glass är underbart gott. Och om man bara är flitig och rör ordentligt med en halvtimmes mellanrum till glassen frusit, så blir den sådär len och krämig som köpeglass, bara ännu godare
Äntligen - nu har jag testat att göra en egen marsipanöverdragen tårta. Det var en av de saker jag ville prova, och lära mig, som jag aldrig gjort innan - och det kommer definitivt att göra om, oj så roligt det var