Imorse vaknade jag tidigt och började med bakning direkt. Jag ville hinna med att baka både detta Solrosbröd samt Kanelknutar (recept kommer senare) innan det blev för varmt
Häll kaviarn i matyoghurten och rör om väl. Finhacka löken, rör den och dillen i såsen. Smaka av med några droppar citron eller rivet citronskal, svartpeppar och franska örter (en blandning av de vanligaste örterna)
Hösten är här, det blåser ute och regnet öser ner. Då vill man ha en middag som påminner lite om södra breddgrader och i denna rätten tillför ananasen och chilin lite heta toner
Ta kasslerbiten och dela den på i 4 delar, skär den i skivor och lägg snyggt i en ugnsform. Vispa ihop och koka upp allt utom paprikan, den skär du i mindre bitar och tillsätter sedan
Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade
Grillad fläskfilé med confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Maggie gillar precis som jag att äta och laga god mat och hon tyckte att jag borde ha ett recept på grillade fläskfilé
Nej, det här har inte blivit en asiatisk matlagningsblogg, men med veckans oplanerade tema passar jag på att skriva ett inlägg om hur man lagar en autentisk fried rice i Thailand
Underbara hembakta bröd. Jag snubblade över det här recept en kväll förra veckan när jag surfade runt på webben dedikerad att hitta ett nytt recept för kalljäst bröd
Grekiskt Bröd. Grekiskt Bröd Du behöver. (2 st)25 g jäst 5 dl fingervarmt vatten 1 dl havregryn 50 g smält smör 1 msk strösocker 2 tsk salt Ca 12 dl vetemjöl Blanda jäst och vatten, rör om tills jästen löst upp sig
Foto. Karin / bevemyrs blogg. En vardagskväll kan smaka så himla gott. Särskilt om det serveras nygräddat, charmigt, knubbigt bröd gjort i en gjutjärnspanna
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra