Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Har ni några minnen av kassler som man åt när man var liten. Jag minns att vi i skolan fick "Kassler Hawaii" som bestod av en torr skiva kassler med en skiva ananas på samt en skiva smält ost som serverades med torrt långkornigt ris och det var ju inte världens roligaste kasslerrätt
Häll över potatisen i en ugnssäker form och blanda i kasslern. 4-6 persca 1 kg potatis, skivade2 lökar, skivadeca 4 dl grädde2 dl creme fraichesalt och pepparpersillade500 g kassler, strimladSätt ugnen på 225°. 500 g kassler
Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den