Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. 1,5 dl ströbröd. 1,5 msk potatismjöl. 1/2 – 1 dl vatten. 1 gul lök. 1,5 msk god grönsaksfond. 1 msk kinesisk soja. 10-12 korn kryddpeppar mortlade. 1,5 msk grönsaksfond. 1 msk vegansk svartvinbärsgele (med pektin ist. 1 msk kinesisk soja. Blanda 1 dl havregrädde, soja och fond i en skål och häll ner i färsen. Blanda ströbröd, potatismjöl och 1 dl havregrädde i en bunke och låt dra i 30 sekunder. Stek dem först på ganska hög värme i ca 5-10 minuter i mycket smör och låt dem därefter stå några minuter till på låg värme. 1,5 dl ströbröd. 1,5 msk potatismjöl. 1/2 – 1 dl vatten. 1 gul lök. 1,5 msk god grönsaksfond. 1 msk kinesisk soja. 10-12 korn kryddpeppar mortlade. 1,5 msk grönsaksfond. 1 msk vegansk svartvinbärsgele (med pektin ist. 1 msk kinesisk soja