Sätt ugnen på 220 grader. Kavla ut pajdegen och pressa ner den i en pajform som är 23 cm i diameter. Förgrädda cirka 10 minuter tills pajdegen är gyllene eller enligt paketets anvisningar
Älskar lax i alla dess former. Idag blev det en gryta vars ingredienser kan sammanfattas med lax, broccoli, rödlök, morot, röda linser, tomatpuré, honung, hummerfond, citronpeppar, créme fraiche och vatten
Så var det måndag igen. Och vilken start sen då. Regnet fullkomligt vräker ner utanför fönstret och det är ett under att vi ens kom upp ur den varma mjuka sängen idag
Ja, köttfärslimpa är verkligen gott tycker jag. Det blev inte sämre när jag flätade in den med bacon och sen fyllde limpan med färsk spenat, feta och svamp gör bara att allt blir pricken över i
När vi firade mamma för ett par veckor sedan hade hon gjort en riktig nostalgigryta. En smakrik gryta med torsk och räkor som serveras med ris och en aioli och gärna lite bröd till
Flygande jakop är för många en klassisk 80-talsrätt. Men som funkar bra även idag. Det är även ett recept som går att variera på många olika sätt, så här lagar jag min flygande jakop
I lördags när vi skulle grilla så ösregnade det så jag tog faktiskt fram min grillpanna istället. Händer inte allt för ofta men den funkar faktiskt jättebra även om den där grillkänslan försvinner lite