One of the things I love most about the way internet connects people and cultures all over the world are all the new types of food we’re introduced to – like sweet potato pie
Det har varit lite dåligt med bloggande sista veckorna men när jag hinner lägga in bilder på hur vårt kök ser ut just nu så kommer ni förstå… Vi gör en totalrenovering av köket just nu och jag kan inte laga mat/baka på iaf tre veckor så det blir en liten ofrivillig paus – tur att jag har gamla favoriter på lager som jag inte hunnit lägga upp tidigare
Recept. Kokosburfi/ barfi. Kokosburfi – Indisk godsak. indiska sötsaker bakom disk. I Indien säljs godsaker (de flesta går under namnet burfi / barfi) bakom en glasdisk
Har ni kokt potatis över. Då tycker jag att ni ska testa att göra lompe. Lompe är ett norskt tunnbröd som antingen äts som det är med smör, viras runt en korv eller varför inte fylla och använda tunnbröden som wrap/tortilla
3 dl grötris. 8 dl vatten. 1/2 tsk salt. 1 l mjölk. Socker och kanel. . Riset kokas upp i vatten, tillsatt 1/2 tsk salt, i cirka 15 minuter i T chefseries ™ Gryta 3,8 l