kyckling

kyckling

Kycklinggratäng med pressad potatis

Kycklinggratäng med pressad potatis

800 g kycklinginnerfilé (eller vanliga filéer som du delar på längden) smör, att steka i salt peppar 65 g babyspenat 10 körsbärstomater 1 dl purjolök, finskuren 1,5 dl Västerbottensost 2 msk pinjenötter. 1Sås2 klyftor vitlök 3 dl vispgrädde 0,5 dl sweet chilisås 2 msk kycklingfond (koncentrerad) 1 dl crème fraîche 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano
Kyckling, spenat och gorgonzola smördeg

Kyckling, spenat och gorgonzola smördeg

rostad kyckling. 1Medan spenaten kokar, smuler du den grillade kycklingen och hugger upp den. 1Tillsätt kycklingen i pannan och stek den i några minuter med grönsakerna. 1Täck hälften av smördeget med fyllning av kyckling, grönsaker och ost och lämna ett utrymme runt det för att stänga det
Kyckling med ädelost  och rosépeppar

Kyckling med ädelost och rosépeppar

Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen