Järn, järn, järn. Alla tjatar om hur viktigt det är att bebisar får extra järn efter 6 månader eftersom bröstmjölken då tydligen inte längre täcker järnbehovet
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Här nedan kommer ett recept som var uppskattat av mina barn. När barnen börjar äta mer riktig mat men ännu inte riktigt kan äta samma mat som resten av familjen så krävs det lite inspiration för att hitta på nya rätter som barnen gillar
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Jag hade avokado, olivolja, lite citron, basilika och himalayasalt på mina mackor. Apropå favoritbröd. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare
Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, Tommy Myllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare med broccoli, vitlök och färskost
Foto. Eva Hildén. Receptet är hämtat ur min bok ”Sju steg till ett friskare jag. utan gluten mjölk och socker” och anledningen till att jag delar receptet här på bloggen är att jag vill att alla som provar det ska lyckas
Sätt ugnen på 250 grader. Skär en djup skåra i sidan på filéerna. Pressa vitlöken och blanda ihop vitlök, timjan, crème fraiche, chilisås och dijonsenap i en liten bunke