Kyckling. Salta och peppra kyckling léerna. Servera kycklingrulladerna med ris och sallad. Bred röran över kycklingen och sätt in i ugnen ca 15- 20 min. 706 kcal, 45 g protein, 35 g fett, 51 g kolhydrater 600 g Kyckling Minutfilé
Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar. Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Ugnsomelett med mozzarella och kyckling. 10 portionerFyra grillade (eller stekta) kycklingfiléer 2 st bollar med mozzarella3 röda lökarEn finger tjock purjolök6 tomater15 ägg (små) 10 stora. 5 dl mjölk4 dl riven ostSalt och pepparItaliensk salladskryddaHacka upp kyckling, lök, purjo, mozzarella och tomat blanda allt på en plåt med bakplåtspapper. Häll äggstanningen över kycklingblandningen, grädda i 200 grader i ca 45 min