Nu har jag bakat ett brytbröd efter receptet som jag berättade om tidigare idag. Det blev så lyckat och brödet tog slut i ett nafs när jag bjöd familjen på det, ni vet, alldeles nybakat med smör och ost på, finns det något godare
Supergott glutenfritt bröd med lågt GI. )Sätt ugnen på 200 grader. 2 dl bovetemjöl2 dl kikärtsmjöl5 finrivna morötter2 msk fiberhusk1 dl linfrön1 dl pumpafrön4 dl växtbaserad mjölk1 dl pofiberBlanda allt i en bunke och låt stå och svälla i ca 15 min
Kärleksmums dessa goda chokladrutor som jag tror att de allra flesta gillar. Det är verkligen en riktig favoritkaka från barndomen tycker jag, jag minns att den alltid fanns med på fikabordet vid kalas och att jag brukade få smaka på kanterna när mamma hade bakat den
Vispa ihop ingredienserna till marinaden. Låt marinaden stå och dra i ca 30 minuter innan den används. Lägg köttet i dubbla plastpåsar, häll på marinaden
Polskarätten är namnet på en köttfärsgryta som finns i i kokboken 'Vinterkalas' av Hannu Sarenström. Jag utgick ifrån det receptet när jag gjorde den här vegetariska färsgrytan
Jag gjort min egen vaniljglass i min nya glassmaskin receptet är beräknat på min glassmaskin som tar max 3,2 dl röra att frysa men har ni större maskin kan ni säkert gånga upp receptet
På Idas båda kalasdagar bjöd jag på denna glutenfria rabarberpaj med corn flakes. Den blev så god och krispig vid första försöket så självklart gjorde jag en till paj till nästa kalasdag
Receptet till den här goda och lättgjorda glass har jag fått från vår sommargranne Lotta Braxenholm. Lotta brukar smaksätta med bl a krossade polkagrisar, hackad choklad och nutella