Den här pajen är alltså inte ett skämt, utan i allra högsta grad på riktigt. I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Pressa saften ur limefrukterna och rör ner i blandningen. 3 limefrukter. på en pajform med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter. 4 äggulor 3 limefrukter
Här kommer ett underbart recpet på en söt, syrlig och så fräsch RAW limepaj. Limelagret. Olja en pajform och tryck därefter ut nötblandningen med fingrarna i hela pajformen – ställ in i kylen
Och inte vilken paj som helst, en rätt klassisk key limepaj. Avgör själv hur syrlig du vill ha fyllingen, det är lätt att smaka av och blanda i lime efterhand
Här kommer receptet på världens krämigaste och chokladigaste paj. Det är en knaprig chokladbotten och sen krämigaste, lenaste nutella-cheesecake fyllningen någonsin
Antingen gör du fyllningen för hand eller som jag i mixer – det gick otroligt fort och smidigt och har den ytterligare fördelen att kokosflingorna hackas sönder något vilket ger en lite krämigare fyllning
Medan pastan kokar vattna ur kräftstjärtarna och pressa en lime över dem. Häll av pastavattnet och rör ner philadelphiaost i den färdiga pastan, vänd ner ruccolan och pressa lime saft i pastan
Blanda därefter avokado, kiwi, kokosolja och agavesirap i en matberedare, skär upp limen och pressa ner all saft i avokadosmeten – häll ner det rivna limeskalet i blandningen och mixa igen tills du får en krämig smet
Pajdegen. Blanda ihop till en deg, och platta ut i pajformen. Fyll upp pajskalet och sedan in i ugnen i ca 25-30 minuter, ta ut pajen och strö lagrad ost över. Och ställ sedan in pajen i ugnen i ca 10 minuter till
Rör ner mjölk och limesaft. Garnera med vispad grädde och limeskivor. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. 1 dl pressad limesaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.