Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Advent är här och första ljuset brinner i staken och om några veckor knackar julen på dörren. Det är mycket som ska fixas i hemmet, det ska städas och pyntas, julklappar ska inhandlas, julkort ska skrivas och granen ska på plats i foten och kläs
Aroniabär är utmärkta till sylt, saft, gelé, marmelad och vin. De är rika på pektin och kan därför, vid t ex syltkokning, användas tillsammans med andra frukter och bär som har ett lägre pektininnehåll
Jag har aldrig varit jättejätte förtjust i semlor. Jag äter en om året och tycker det är helt ok, det handlar väl egentligen mest om att jag tycker det finns så mycket annat som är godare
Nu i dessa äppeltider måste jag ju passa på att tipsa om denna goding…. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
En dag kvar på jobbveckan sedan ledigt i 17 dagar. Så härligt det ska bli. -) Men först ska jag ta och bjuda er på mitt sista gröna bidrag till "Grönare högtider" med Las Moras
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen