2 vispade
ägg, 1/2 dl mjölk, 1/2 dl vetemjöl, 2 dl fint riven ost. Låt svälla en stund. Platta/slå ut okokt julskinka eller skär färdigkokt tunt (knappt 0,5cm tjock ). Doppa sedan dessa som de är i vetemjöl och sedan i ostblandningen. Stek på ganska låg värme. Piccatan får snabbt färg.
Det blir så mycket godare. Till servering. Låt svalna och spar tills fisken ska in i ugnen. Hacka löken till såsen och fräs den i smör utan att den tar färg
Stek dem i torr panna tills de vattnats ur ordentligt. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Vad brukar ni ha för goda tillbehörtill söndagssteken. Jag älskar att laga saftiga stekar med goda skysåser och allra minst inte tillbehören som kan förbered flera dagar i förväg
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.