Eftersom vi har MYCKET nötkött i frysen men inte var sugna på att göra den "traditionella varianten" av köttgryta beslöt vi oss för att prova en ny gryta som jag hittade på en blogg
Sätt ugnen på 200°. Hacka gul lök och vitlök fint och fräs i olja tillsammans med köttfärs, tomatpuré och torkad basilika tills köttet är genomstekt, ca 10 minuter
Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
Skär fläskfilén i smala skivor och krydda med Roasted Garlic & Pepper, lägg sedan över dem i en panna och stek på hög värme i 1-2 min på varje sida så de får fin färg
Hur står det till med er alla denna lördag. Här är det prickigt. Min lille kille har fått vattenkopper, exakt 2 veckor efter att storasyster haft det, så vi har ju egentligen bara gått och väntat på hans prickar
Köttfärspaj med broccoli. Godkväll mina vänner. Jag hoppas innerligt att ni alla har fått en fantastisk start på 2016, och att resten av året fortsätter på samma vis
När pernsionärer serveras korv med bröd på nyårsafton börjar man undra om man inte skulle öppna ett eget vårdhem med hemlagad mat och servera det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen