Skala och hacka löken. Blanda den med havregryn, potatismjöl och mjölk i en skål. Låt svälla 10 minuter. Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål och sikta ner i smeten. Tillsätt vattnet och blanda försiktigt ihop till en smet
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Ugnsbakad blomkål. Dela blomkålen i fyra delar. Lägg dem i en ugnsfast form. 3. Bryn smöret i en stekpanna tills det är fint gyllene
Godaste pastarätten. Äntligen fredag =) Idag har vi tagit det lugnt hemma på förmiddagen och sen varit förbi mitt jobb en sväng för ett samtal med chefen inför att jag ska börja jobba igen efter julledigheterna
Mat & Middagar. Veckans middag. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger