frukost

frukost

  • 13 Recept
Knaprig müsli

Knaprig müsli

Blanda havregryn, havrekli, solroskärnor, pumpakärnor, nötter och mandel i en skål. Värm upp vatten, kanel, farinsocker, sirap och olja i en kastrull, och häll över grynblandningen
Mandelmjölk

Mandelmjölk

Det är superenkelt att göra mandelmjölk själv faktiskt och dessutom blir det billigare. Jag brukar köpa ekologisk mandel för ca 200 kr/kg
Frukost på språng!

Frukost på språng!

Svårt att ordna en snabb men ändå näringsrik frukost på morgonen. Testa denna smoothien på morgonen och du har energi hela dagen
Exotisk Detox

Exotisk Detox

KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan
Veckans bröd – stor tekaka för hela familjen!

Veckans bröd – stor tekaka för hela familjen!

Det kan vara allt från knäckebröd till mjuka limpor, frukostbullar eller filmjölkbröd. Halloj. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Grötbullar

Grötbullar

Mumsiga tekakor till frulle. Passade på att baka igår när jag ändå var ledig. Grötbullar. 40 st. 3 dl havregryn
Honung & solros bröd

Honung & solros bröd

Vem kan få nog av nybakat bröd. Det slår ju nästan allt. När det går fort och det är mjukt och luftigt då har man kommit långt med sitt bröd
INGEFÄRA SHOT

INGEFÄRA SHOT

25 Jan. 01. 12. Twitter. Facebook. INGEFÄRA SHOT. 0kommentarer. Hejsan på er. Allt bra. Här hemma har killarna fått feber, helt utslagna
Kalljäst bröd med musli

Kalljäst bröd med musli

Ett riktigt gott bröd där jag har musli både i degen och som topping. Brödet är ett kalljäst bröd eller nattjäst som det också kallas (20 st)
Nattjästa rågfrallor till frukosten

Nattjästa rågfrallor till frukosten

Nybakt bröd på frukostbordet. Att vakna på morgonen, dricka en kopp kaffe och under tiden värms ugnen upp, för att sedan baka av dessa nattjästa rågfrallor (eller annat bröd för den delen)
Väldigt god och enkel äppelmos – utan konstigheter!

Väldigt god och enkel äppelmos – utan konstigheter!

*10 smutsiga skedar och 2 smutsiga kastruller senare*.  . Många använder askorbinsyra och atamon i sin äppelmos men jag använder bara socker och lite citronsaft så att inte moset blir brunt