En knaprigmüsliblandning - även kallad granola - är fantastiskt gott i frukostfilen. En skvätt rapsolja och något sött - in i ugnen och vips är müslin färdig
En god och riktigt knaprigmüsli tillsammans med len A-fil är min morgonlyx. Efter att ha köpt färdiga granolavarianter insåg jag för ett tag sedan hur lätt det är att göra min alldeles egen müsli
Den här varianten är sockerfri och riktigt knaprig och god tack vare kanel och kardemumma. Länge trodde jag att det var jobbigt att göra müsli, men det är ju superlätt och går ganska fort också
Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Vi äter alltid yoghurt och müsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Blanda alla ingredienser och häll över kokande vatten. Låt svälla 15 minuter. Häll upp på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över och tryck/ kavla ut tunt och jämt
Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Blanda vatten och olja och häll sedan över sakta i bunken samtidigt som du kramar müsliblandningen med händerna så att det blir lite klumpar
Har ni upptäckt sötpotatisen. Vi fastnade för den i somras. Har fått för mig att jag inte gillar det men har nog ätit det på fel sätt de gånger jag provat
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.