Brödet är toppen att ta med på picknick, ha på buffén eller servera tillsoppan. Men se till att inte ha för blöt fyllning, annars rinner det mesta ur, lagom är bäst
Tillsätt olivoljan, salt, ost, skinka och peppar. 1 tsk salt + lite till. 4-5 dl eller ca 240- 300 g finax naturligt glutenfri Mjölmix. De som inte har Gluten byter ut mjölmixen till 5 dl vetmjöl special
Ett bröd som passar bäst till buffé, picnic ellertill en god sallad. Nästa gång jag bakar det tänker jag fylla det med oliver och parmesanost eller varför inte pesto och fetsost
Men runt tar jag mig iallafall, dock knappast under timman som var mitt träningsmål. Häll i ägg och mjölk Kör ytterligare någon minut tills allt tar ihop till en deg
Ett bra sätt att spara buljonger och fonder är att frysa in dem i istärningslådor och ta fram eftersom att tina i soppor, såser eller att värma till en kopp buljong
Jag ser värre ut än en skiva småländskt isterband. Till dessa vill vi gärna ha ett gott bröd. Jag älskar de långjästa bröden och har experimenterat en del för jag ville göra ett lite grövre bröd
kör tills de är sönderdelade i små bitar, de färskare blir mer en kletig deg. Så härligt goda små energibollar gjorda på quinoa, torkade dadlar och lite lönnsirap och rullade i blåbärspulver
Servera soppan med bröd. Rör om tills osten smält. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.