Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
1. Fräs morötter i olja, blanda ner tacofärs och chilisås. Låt svalna. 2. Sätt ugnen på 225 grader. Dela smördegen i 4 bitar på längden och sedan 4 gånger på tvären
Detta är mina absoluta favoritsmaker, tomater, lök, vitlök, basilika, olivolja, balsamvinäger tillsammans i god gratäng med aubergine och serverad med en jättegod kyckling
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Idag åt vi en riktigt smarrig paj, ett resultat av en djupdykning i kyl och frys. )Nu ändrade jag lite på min pajdeg, eftersom sonen integillar frön i maten och den här pajbottnen fick med beröm godkänt
Potatisgratäng är nog det bästa tillbehöret jag vet till en bit kött. Vi hade riktig tur igår och fick tag i en bit nötytterfilè som var så mör så att den bara smälte i munnen
Jag kommer ihåg den från min skoltid och mina barn äter den i skolan fortfarande. De flesta verkar komma ihåg fisksåsen från skolan, den man fick till fiskpinnar/fiskpanetter