Äntligen onsdag och dags för slutkvalet i Sveriges mästerkock. Ni tittar väl. Det är lika roligt varje år att titta då man alltid känner igen någon matbloggskollega eller följare sedan tidigare som anmält sig
God morgon. Soppa fick ni som inspiration igår så idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör till det. V får alltid mjuka tortillabröd över när vi äter tacos så då passar ju det här att göra
Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till 37 grader. Häll lite av degvätskan över jästen och rör tills den löst sig
Stek färsen smulig i en stekpanna med smör. Tillsätt tacokrydda och tomatsåsen från pizzakittet. Skala och riv moroten och rör ner i köttfärsen och låt småputtra i 10 minuter
Piroger. Piroger är perfekt mat att ha i frysen och ta fram till lunch, mellanmål eller middag när man har glömt bort att äta eller känner sig sugen på någonting
Goda köttfärspiroger med champinjoner och lök. Igår åt vi de här goda köttfärspirogerna till lunch efter att ha kommit hem från vår Helsingforskryssning, vi var båda lite trötta och jag bestämde mig för att göra en liten kylrensning och då blev det de här pirogerna
Små köttfärspiroger med tacosmak. God morgon. Det är ju fredag idag och många familjer äter säkert tacos som fredagsmys och det är ju jättegott men idag ska det bli tacopiroger hos oss istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.