Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem på båda sidor i en panna med lite olja och smör. Blanda grönsakerna tillsammans med det kokta kalla grynet i en stor skål
Blanda den med oljan och sockret till en dressing. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Kakan är både gluten- och mjölkfri, men kan utan problem ätas av alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.