Varmrätt

Varmrätt

  • 26 Recept
Fläskfilé Provencale

Fläskfilé Provencale

Jag dammade av kokboken med ”Smart Vardag med Amir & Viktväktarna” och fann detta recept. Attans vad gott det var
Fläskfilé med gorgonzolasås

Fläskfilé med gorgonzolasås

Värm ugnen till 250-275°. Putsa filén och dela den i sex bitar. Platta ut dem till biffar. Krydda med salt och peppar
Italiensk kycklinggryta

Italiensk kycklinggryta

Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 600 g kycklinglårfilé 1 msk olivolja salt och svartpeppar 2 msk finhackad färsk timjan 1 dl balsamvinäger 1 dl vatten 2 msk kycklingfond (eller 1 buljongtärning) 1 tsk strösocker 4 portioner ris (gärna basmati) 1 dl vispgrädde 150 g haricots verts Lägg till i inköpslistan
Fläskfilégratäng med kantarellost

Fläskfilégratäng med kantarellost

Ca 600-700 g fläskfilé. 1200 g rökt skinka. 11 liten purjolök. 13 dl mellangrädde. 11 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g
Svamprisotto!

Svamprisotto!

Du behöver. 250 gram champinjoner. 2 st vitlöksklyftor. smör. salt. 2 st gula lökar. olivolja. 4 dl arborioris eller avorioris