Lättlagad kyckling med en krämig och god dragonsås. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 4 st kycklingfilé. Ställ in formen i ugnen på 170 grader och grädda tills kycklingen har en innertemperatur på 72 °C, ca 25-30 minuter. FacebookGoogle+TwitterPinterest 4 st kycklingfilé
Den bestod av kycklingfilé som lagas färdigt i ugnen och som sedan läggs på en bädd av ugnsstekt sparris och över det hälls en sagolikt god sås av soja, smör och citron
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Häll runt kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingfilén i smör i en stekpanna, ca 4-5 min på varje sida. 3 4 st kycklingfiléer
Dela kycklingfiléerna på mitten, så du får dem hälften så tunna. Bryn kycklingen i smör, lite åt gången, så den får färg på båda sidor men ej blir genomstekt